Index Vakbarát Hírportál

MLSZ: az Izland elleni Eb-meccsre a legkönnyebb jegyhez jutni

2016. január 5., kedd 17:46

A magyar labdarúgó-válogatott három csoportmérkőzése közül a június 18-i, Izland elleni találkozóra lehet a legjobb eséllyel jegyhez jutni a franciaországi Európa-bajnokságon, olvasható az MLSZ honlapjának beszámolójában.

Az Eb-n minden csoportmeccsen az adott stadion befogadóképességéhez képest a jegyek húsz százalékát kapja meg a két résztvevő csapat szövetsége, ami azt jelenti, hogy az Ausztria elleni csoportmeccsre 8400, az Izland elleni 13400, míg a portugálok ellenire 11600 jegyet kap az MLSZ.

„Mindhárom meccsre igaz, hogy a két legolcsóbb (3-as és 4-es) kategóriájú jegyek iránt nagyon nagy a kereslet, míg a 2-es kategóriában jobbak az igénylők esélyei. Mint ismert, ha a rendelkezésre álló helyeknél többen jelentkeznek jegyért egy adott mérkőzésre, akkor sorsolás útján választják ki a szerencséseket, akik vásárolhatnak belépőket” – írja az MLSZ.hu, amely felhívja a szurkolók figyelmét arra, hogy a jegyigénylésnél érdemes az eggyel drágább árkategóriát is bejelölni, mert így nagyobb eséllyel lehet jegyhez jutni.

A mostani szakaszban január 18-a délig az EURO2016.com oldalon - az egyetlen hivatalos jegyértékesítési felületen - lehet jelentkezni a magyar válogatott mérkőzéseinek belépőire. A sorsoláskor nem lesz különbség az első napon és a határidő végén jelentkezők esélyei között a nyerésre. A szerencsés igénylőket február végéig e-mailben értesítik, írja az MTI.

A csoportmérkőzésekre a négy árkategória alapján 25, 55, 105 és 145 euróért lehet jegyeket kapni, a döntőre 895 euró a legdrágább jegy.

Rovatok