Index Vakbarát Hírportál

Storck: Félelem nélkül kell játszanunk

2016. április 16., szombat 11:12

Nem tart még ott a magyar válogatott, hogy az ellenfelekre rákényszerítse a játékstílusát, de ennek ellenére vannak olyan erősségeink, amikre tud és akar is építeni Bernd Storck, a válogatott szövetségi kapitánya. Ilyen erősség többek között a csapatban kialakult összhang és a küzdeni tudás, a fő feladat viszont az lesz az Eb-n és az azt megelőző felkészülési meccseken is, hogy félelem nélkül, önbizalommal játsszon a csapat.

Storck erről a FIFA.com-nak adott interjújában beszélt, amiben azt is elárulta, hogy nem volt könnyű az elején átvenni Dárdai Páltól a csapatot, de folytatta a Hertha-edző által megkezdett utat, az edzői stáb lecserélése pedig szükségszerű volt – nem a régi segítőkkel volt baja, hanem olyan embereket akart maga mellett, akik hozzá hasonlóan gondolkodnak.

A német kapitány a csapatépítő foglalkozások fontosságáról, a közelgő vb-selejtezős esélyekről, a sportigazgatóként végzett átalakításokról és a válogatott keret megfiatalításáról is beszélt – a teljes interjút itt találják.

Rovatok