Index Vakbarát Hírportál

Megvan, milyen felirat lesz a magyarok buszán a futball-Eb-n

2016. május 3., kedd 15:22

Megvan, milyen felirat szerepel majd a magyarok csapatszállító buszán Franciaországban. Erről az UEFA honlapján lehetett szavazni. A győztes a Ria Ria Hungária lett.

Amikor februárban beszámoltunk a lehetőségről, hogy szavazni lehet, még nem sejtettük, milyen feliratokra lehet szavazni a Hyundai autógyártó cég promóciós játékán. Így számos javaslatot tettünk, amelyek közül olvasóink messze legnagyobb része a Vesszen, Trianont támogatták. Hiába. El kell ismerni, ennek tényleg nem sok értelme lett volna, hiszen ami nekünk, magyaroknak értelmezhető vicc, az máshol nem biztos, hogy az, noha a Ria Ria Hungária sem valami nagy fantáziára utal. A mi szavazásunkon a Hajrá, magyarok kapta a második, a Nézését meg a járását a harmadik legtöbb szavazatot.

Az Nso beszámolója szerint az UEFA honlapján egyébként a #csakegyutt sikerülhet!”, „Újra a legjobbak között, mindent bele, Srácok!” volt még a Ria Ria Hungária ellenfele, innen nézvést még jól is jártunk.

Mind a 24 ország csapatbuszának megvan a maga felirata. Csoportellenfeleinknél az izlandiak buszán az Áfram Ísland (Gyerünk, Izland!), az osztrákokén az Immer wieder, immer wieder, immer wieder Österreich, (Mindig, mindig, mindig Ausztria), a portugálokén az Um passado de glória. Um futuro de Vitória (Egy dicsőséges múlt. Egy győztes jövő) felirata szerepel majd.

A románok buszán szerepel majd a leghosszabb felirat: O echipă, trei culori şi milioane de inimi care bat pentru România!, (Egy csapat, három szín és milliónyi szív, ami Romániáért dobog!).

Rovatok