Index Vakbarát Hírportál

8000 forintért be lehet jutni a német-magyarra

2016. május 11., szerda 12:13

Egységesen csak 8000 forintos jegyeket lehet kapni a német és a magyar válogatott június 4-i, gelsenkircheni barátságos mérkőzésére, ami a magyar csapat utolsó találkozója lesz a franciaországi Európa-bajnokság előtt.

A jegyvásárláshoz viszont előbb a jegyekkel azonos értékű utalványokat kell venni vagy a megszokott meccsjegy.mlsz.hu oldalon, vagy a Ticket Express irodáiban – ehhez nem szükséges szurkolói kártya, de a személyes adatokat meg kell adni.

Az így megvásárolt utalványokat május 11. és június 2. között a TEX Syma jegyirodában lehet jegyre váltani, vagy közvetlenül a mérkőzés előtt, június 4-én is meg lehet ezt tenni a Veltins-Arena vendégszektorának pénztárában.

„A jegy átvételekor ellenőrizni fogják az átvevő személyazonosságát, a belépőt kizárólag az a személy veheti át, akinek adatai a jegyen szerepelnek” – hívja fel a figyelmet az MLSZ honlapja.

A Németország elleni mérkőzés előtt legközelebb május 20-án, Elefántcsontpart ellen játszik Bernd Storck csapata a Groupama Arénában.

(Boritókép: Veltins-Arena, Gelsenkirchen. Fotó: Unkel/Getty Images)  

Rovatok