Index Vakbarát Hírportál

Traktortaxi, hütte, császármorzsa – lazult a magyar válogatott

2016. május 16., hétfő 09:27

A csapatépítés jegyében telt a június 10-én kezdődő franciaországi Európa-bajnokságra készülő magyar futballválogatott vasárnapja az ausztriai edzőtáborban, írja az MTI.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint szombaton Gera Zoltán, Guzmics Richárd és Szalai Ádám, vasárnap pedig Kleinheisler László csatlakozott a Bad Kleinkirchheimben edzőtáborozó kerethez.

Vasárnap reggel kerékpározással melegítettek be a játékosok, majd a levezetést is így végezték. Az ebéd után csapatépítés szerepelt a programban, a játékosok traktortaxival látogattak el egy közeli hegycsúcsra, ahol a hüttében megkóstolták a híres osztrák császármorzsát, és egyéb helyi különlegességeket. A kikapcsolódás végén bő félórás sétát is tettek.

Hétfőn további edzések szerepelnek a magyar csapat programjában.

A válogatott szerdáig készül Ausztriában, majd pénteken 18 órától az Afrika-bajnok Elefántcsontparttal játszik mérkőzést a Groupama Arénában. Ezután hétfőtől ismét Bad Kleinkirchheimben folytatódik a felkészülés, az Európa-bajnokság előtti utolsó barátságos mérkőzést pedig június 4-én a világbajnok német csapattal játsszák a magyarok Gelsenkirchenben.

Rovatok