Index Vakbarát Hírportál

Ibra: Szórakoztat, amiket kitalálnak, majd szólok, ha meguntam

2016. június 1., szerda 10:54

Váratlan sajtótájékoztatót hívott össze Zlatan Ibrahimovic, a svéd válogatott jelenleg klub nélküli csatára szerda reggelre, de ahelyett, hogy arról beszélt volna, hol folytatja 2016-17 őszétől, inkább a svéd válogatott Eb-szerepléséről beszélt, a saját jövőjére vonatkozó kérdéseket pedig inkább csak eltrollkodta.

Azt akarom, hogy írogassák csak a sztorijaikat, látni akarom, ki tudja kitalálni a legjobbat. Ha majd megunom ezeket, elmondom, hol folytatom.

A jövőjével kapcsolatban két dolgot mondott csak biztosra: 34 éves kora ellenére biztosan nem vonul vissza a válogatottból az Európa-bajnokság után, illetve hogy egyelőre eszébe sem jutott, hogy a svéd bajnokságba igazoljon, mert azt még mindig túl gyengének tartja a saját játéktudásához.

Az Eb-re is kitért a csatár, szűkszavúan csak annyit mondott, hogy ha nem a svédek nyerik a tornát, akkor nem izgatja, ki lesz a legjobb, ahogy a góllövőlista is csak annyira érdekli, hogy a saját nevét lássa az élén.

Ibrahimovicot több klubbal is szóba hozták, a Manchester Unitedet egy elképesztő ajánlat ellenére is kikosarazta, de bejelentkezett érte Dárdai Pál Hertha Berlinje is.

Rovatok