Index Vakbarát Hírportál

Lovrencsics Gergő Izland ellen már játszhat

2016. június 15., szerda 13:51 | aznap frissítve

Lovrencsics Gergő szerint sokat javult a térdsérülése, ezért úgy véli, bevethető lesz a magyar labdarúgó-válogatott második Európa-bajnoki csoportmérkőzésén.

Kedden ugyan a többiektől külön, de már tudtam futni. Sokat javult a térdem, amely a tesztek alapján mechanikusan jól működik, azaz nincs komoly baj. Nagy esély van rá, hogy szombaton Izland ellen már pályára léphetek

– idézi az MTI a válogatott támadóját.

A 27 éves játékos még az első, Ausztria elleni mérkőzés előtt szenvedett térdsérülést, de az nem volt annyira súlyos, hogy Bernd Storck lecserélje a keretben.

Lovrencsics a 2-0-ra megnyert mérkőzést is értékelte: szerinte az osztrákok a médiában lebecsülték a magyarokat, ám a pályán kívülről nem érezte a mérkőzés alatt. A siker egyik kulcsának az osztrákok játékának pontos kielemzését tartotta.

A támadó azt is elmondta, hogy a győzelem ellenére nem lettek esélyesek a magyarok, s ugyanolyan jól kell felkészülni Izland játékából, mint az Ausztria esetében sikerült, az ismét eredményre vezethet.

A magyarok legközelebb szombaton 18 órától Izlanddal találkoznak Marseille-ben, majd négy nappal később Portugália lesz az ellenfelük Lyonban.

Rovatok