Index Vakbarát Hírportál

Storck: Kiprovokáltuk ezt az öngólt

2016. június 18., szombat 20:44

„Nem szeretnék a tizenegyesről beszélni. Visszanézem majd. Most már nem is érdekel. Magamról sem akarok beszélni, hogyan örültem, mert ez egy közös siker. Ebben az egy pontban mindenki benne volt. Az egész csapat. Az edzőkollégák, a csapattagok, és természetesen a szurkolók is. A szurkolók hihetetlenek voltak. Örülünk az egy pontnak, soha nem adtuk fel, az egy pont pedig az elismerésünk" - vágott bele.

Hozzátette, mindvégig megpróbáltunk úgy játszani, hogy egyenlítsünk. A rivális jól védekezett, sokáig tartotta magát. Nagyon erős csapatnak nevezte Izlandot.

Úgy véli, nemcsak a második félidőben domináltak, hanem az elsőben is. A szünetben azt mondta, folytassák tovább a játékot, hozzanak létre további lehetőségeket. 

"Minél többet kell kockáztatnunk, megragadnunk a támadásban rejlő esélyeket. Ezzel biztattam őket a szünetben. Kiprovokáltuk az öngólt.”

Kapott egy kérdést a múltról, hogy most visszatért Magyarország a nemzetközi élvonalba. 

"Nem volt könnyű ezt a csapatot összerakni, mert a múltra nem lehet alapozni, a múltból nem lehet fenntartani a csapatszellemet."

Szalairól elmondta, hogy nagyon jól játszott az első meccsen, de ki akart próbálni egy új játékost, a frissek közül. „Mindenki tudjon egy kicsit játszani” - ez volt a terve.

Rovatok