Index Vakbarát Hírportál

Hogy jöhet össze a magyar–angol vagy a magyar–spanyol?

2016. június 20., hétfő 09:48

Az Európa-bajnokság A csoportjában már befejeződtek a küzdelmek, a B-ben hétfőn lesz az utolsó forduló forduló, és szerda estére kiderül a nyolcaddöntők párosítása.

Megvizsgáltuk, hogyan alakulhat ki néhány slágermeccs.

MAGYAR–ANGOL

A következő eredményekkel jön össze ez a párosítás:

Bármilyen walesi győzelem megfelelő persze. A portugálok a győzelmükkel Belgium ágára kerülnek. Izlandnál pedig csak az a követelmény, hogy ne nyerjen.

MAGYAR–WALESI

A következő eredményekkel jöhet össze:

Gareth Bale sebességét letesztelhetnénk. A walesiek a leginkább verhetőek a lehetséges riválisok közül, mert a játékuk a Real szélsőjére épül.

MAGYAR–BELGA

A következő eredményekkel jöhet össze:

Ebben az esetben Magyarország csoportelső, és a világranglistát még nem olyan rég vezető, elég gyors futballra képes Belgiummal találkoznánk. Az 1982-es vb-n volt egy emlékezetes meccsünk, nem tudtunk nyerni (1-1), a belgák léptek tovább a legjobb 12 közé.

MAGYAR–SPANYOL

A spanyoloknak ehhez meg kell nyerniük a csoportjukat, és mivel vezetik, elég egy döntetlen is a horvátokkal szemben.

Ha így alakul a csoportunk, akkor mi harmadikok leszünk. Ha a C csoportból Észak-Írország egy németek elleni vereséggel zár a csoport harmadik helyén, akkor a B-D-E-F csoport harmadikjai mennek tovább, ez esetben az F csoport harmadik helyezettje a D mellé kerül. Itt megtalálja a csoportokat.

Rovatok