Index Vakbarát Hírportál

Ibrahimovic: Adjanak egy métert, és megcsinálom a nehezét

2016. június 21., kedd 19:03

Svédország még nem nyert meccset az Eb-n, így az utolsó körben muszáj nyernie Belgium ellen, ha a legjobb 16 közé akar kerülni. Az eddig gólt nem lövő, csak egy öngólt kikényszerítő Zlatan Ibrahimovic magabiztosan várja a meccset. Ígéri, hogy betalál. 

„Jól érzem magam, százszázalékos vagyok. Eddig nem játszottam a legmagasabb szinten, de tudunk többet tenni, beleértve magamat is. Van esélyük a legjobb 16-ra. Megpróbálunk fejlődni. Minden meccs nehéz, ez sem lesz könnyű, de hiszünk magunkban" – mondta a csapat sajtótájékoztatóján a válogatottat elhagyni készülő csatár.

„Nagy a nyomás, de még itt vagyunk, és mindent megteszünk, hogy a tornán is maradjunk még. Mindig győzni akarok. Nagy a felelősségem, de szeretem ezt a szerepet. Sikeresnek lenni, csak ez számít. Ha nyerünk, akkor is tudunk fejlődni. Még nem értük el a célunk."

„Egy kicsit jobban kell csapatként működnünk, de egyénenként is javulnunk kell. Az olaszok elleni meccs nagyon kemény volt. Erősen védekeztek, nem hagytak nekünk területet. De adjanak nekem egy métert, és megcsinálom a nehezét. Belgium ellen több területünk lesz, képesek leszünk játszani, több helyzet és több terület lesz."

Rovatok