Index Vakbarát Hírportál

Ronaldo idegbe jött, tóba hajította a tévések mikrofonját

2016. június 22., szerda 12:31

Cristiano Ronaldo megcsinálta azt, amit valószínűleg a magyar parlamentben a riporterek elől elmenekülő képviselők is gyakorta megtennének. A válogatott sétája közben orra alá tolt mikrofont egyszerűen elragadta az őt faggató tévéstől, majd nemes egyszerűséggel bevágta a tóba.

Ronaldo, készen álltok a mai mérkőzésre?

Ronaldo minden lépését követik, de azért ritka, hogy ennyire ne tudjon uralkodni magán. Szemmel láthatóan feszült az F csoport utolsó mérkőzése előtt, ahol Portugáliának a magyarokat kellene legyőzni, hogy továbbjusson a 16 közé.

A portugál bulvárcsatorna, a CMTV mikrofonját dobta egyébként a tóba. Egyes hírek szerint egy korábbi nézeteltérésük után elmondta, hogy soha többé nem nyilatkozik nekik, és most azért reagált ilyen hevesen, amikor újra megkérdeztek volna tőle annyit, hogy készen áll-e a meccsre. 

Eddig várakozás alatt teljesített Portugália és Ronaldo is, két döntetlenjük van, a csapat sztárja pedig még nem lőtt gólt, sőt még egy tizenegyest is kihagyott. Nincs csúcsformában. Emellett hisztizik is, az izlandiakat támadta, hogy úgy nem lehet focizni, ha az egyik csapat igazán csak védekezni akar.

A portugál kapitány minden interjújában azt ígéri, hogy Ronaldo most már magára talál, és a magyaroknak be fog találni.

Rovatok