Index Vakbarát Hírportál

Naivan kezdtük a mérkőzést

2016. június 26., vasárnap 23:29

Gera Zoltán 45 percet játszott a belgák elleni nyolcaddöntőben, a félidőben cserélte le a kapitány. A meccs után elmondta, elfáradtak erre a meccsre, de ami ennél is rosszabb, hogy kicsit naivan kezdték a találkozót.

Pedig tudták, hogy vigyázni kell a gyors kontrákra, és ezt nem tudták az elején megakadályozni. Hozzátette, szerencse, hogy 1-0-s hátránnyal megúszták az első 45 percet.

Aztán a második félidőben jobban kezdett a csapat, de mivel muszáj volt az eredmény után menni, ezért sokkal jobban kinyíltak, és ennek köszönhető, hogy lekontráztak minket.

Csalódottak vagyunk, de összességében semmi okunk arra, hogy panaszkodjunk. Szomorúak vagyunk, mert azért meglepetésre készültünk.

„Elképesztő játékosok, akik tényleg extrákat nyújtottak ezen a meccsen. Nehéz volt őket megállítani.

Gera Zoltán pozitívan értékelte az egész Eb-szereplést, és büszke rá, hogy részese lehetett ennek.

Várakozáson felül szerepelt a csapat, aminek Gera óriási gólja is része volt. A jövőjét firtató kérdésre azt válaszolta a Ferencváros 37 éves középpályása, hogy erről még nem beszéltek a kapitánnyal, de nem úgy tűnt, mint aki most nagy hirtelen le akarná mondani a válogatottságot. Úgy válaszolt, néhány napon belül döntenek erről a kapitánnyal egyetértésben.

Rovatok