Index Vakbarát Hírportál

Fellaini megütötte Szalait, aztán be is szólt neki

2016. június 27., hétfő 11:50

A belga válogatott 4-0-ra legyőzte a magyar csapatot az Eb nyolcaddöntőjében. Szalai Ádám, aki végig küzdve nagyot játszott, a meccs végén is labdát próbált megtartani, amikor az Eb-n amúgy gyengén szereplő, és csak a meccs végére becserélt Fellaini bevitt neki egy könyököst.

Szalai felpattant, és meglökte a belgát, aki sárga lapot is kapott az ütésért.

Ezek után Fellaini Szalaival tartva bicskanyitogató módon még felmutatta neki négy ujját, jelezve a magyarnak, hogy mennyi az eredmény. Mondjuk ehhez ő nem sokat tett hozzá, de semmiképpen sem sportszerű viselkedés.

Szimpi volt Fellaini?

  • 25680
    Nem
  • 1662
    Őt is meg kell érteni
  • 1127
    Igen

Szalai a meccs végén az M4-nek nyilatkozott felindultan: „Nehéz hirtelen szavakat találni. Ha egy csapat 4-0-ra kikap, akkor sok más dolog nem számít. A düh meg a csalódás nagy bennem, remélem, hogy ez majd enyhülni fog bennem. De így a meccs után annyira nem tudok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. Megmondom őszintén, ez a meccs kicsit másra emlékeztetett engem, bár előtte volt három fantasztikus meccs, fantasztikus élményekkel, remélem, hogy hétfőtől pozitívabban látom majd a dolgokat, mert ez a meccs nem tetszett. A szurkolóinknak hatalmas köszönet a szurkolóknak itt és otthon is, köszönjük, hogy mellénk álltak, sajnáljuk, hogy így alakult ez a mérkőzés.”

via: Csakfoci.hu

Rovatok