Index Vakbarát Hírportál

Szalai: Hiszek benne, hogy ez csak a kezdet

2016. június 30., csütörtök 08:44

Szalai Ádám a magyar válogatott első gólját szerezte az Európa-bajnokságon, az osztrákok elleni talált be, de a többi mérkőzésén is nagyon hasznosan játszott a tornán.

Szerda este a Facebook-oldalán egy hosszabb üzenetben köszönte meg a szurkolók támogatását, és beszélt arról, hogyan élte meg az elmúlt heteket. 

"Szeretnék köszönetet mondani nektek. A rengeteg üzenet, türelem, a bátorítások, kritikák, az elképesztő szurkolás a stadionban és otthon - hihetetlen. Ez mind kellett ahhoz, hogy átéljem azt, amire mindig vágytam, amit mindig hangoztattam, és ami mindig az álmom volt, hogy ne csak a klubcsapataimban lehessek büszke sportoló, hanem a legfontosabb helyen is: a hazámban" 

- írja. 

A Bundesligában futballozó csatár hisz benne, hogy ez a mostani szereplés még csak a kezdet volt, és azt akarja, hogy ne kelljen ismét évtizedeket várni arra, hogy a futball összehozza az országot, és mindenki együtt ünnepelhessen. 

Életem legszebb nyarát segítettetek összehozni, köszönöm, hogy az összes stadionban otthon érezhettem magam, hogy láthattam mekkora ünneplés van otthon, és most pedig büszkén beszélgethetünk az elmúlt hetekről. 

A bejegyzés teljes szövege itt olvasható.

Rovatok