Index Vakbarát Hírportál

A jó kelta sárkány megbosszulta a magyarok kiesését Belga Kongón

2016. július 2., szombat 16:47

Teljesen felesleges tovább erőlködni, az Év legszürreálisabb nemzetkarakterológiai és futballelemzését küldte a Magyarok Világszövetsége a pénteki walesi-belga-meccs apropóján. Persze, hogy ez is a magyarok sikere volt, de nem akarunk spoilerezni: Álljon itt a maga valójában a teljes szöveg. Jó barangolást kívánunk az alternatív valóságban.

„Tegnap Wales–Belgium 3:1. Fantasztikus győzelem. Revans ez a magyarokért a kelta rokonaink jóvoltából. Nézve a lelátón drukkoló 3000 kelta arcot Walesből, teljesen hasonlóak a magyar arcokra. Kerek kobak, széles arc rövid nyak. Lehetnének kinézetre magyarok is.

Ők 3 millióan élnek Cymri (ejtsd: kamri)/ Wales / önálló hercegségben. Cardiff a fővárosuk.

Jelképük és zászlójukon a vörös sárkány, amely tegnap legyőzte Belgium azaz BELGA KONGÓ csapatát, más néven a vörös ördögöket.

Történelmileg ők Arthúr Király népe. Arthúr apja Uther Pendragon király volt, akit SÁRKÁNY néven ismertek.

Sárkány = sár arany = Nap ősi neve = Fény fiai értelmű

Sárkányos zászlók lobogtak Atilla hun király csatáiban. Ő volt a királyok királya Eurázsiában és Pendragon ill. fia Artúr az ő szövetségesei voltak Galliában a gall avarok felszabadításában a római barbárok igája alól a rokoni kötelékek folytán.

Ekkor Kr.u. 450-es éveket írtunk. Tegnap győzelmükkel megújították cymri-kelta-walesi rokonaink az örök szövetséget a magyarokkal.

Mindketten Európa legrégibb népei a görög-római idők előtt.

Jó sárkány és a gonosz ördög harca nekünk is szívet-lelket melengető.”

Rovatok