Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo: Remélem, vasárnap örömömben sírhatok

2016. július 7., csütörtök 08:31

A portugál válogatott Wales 2-0-s legyőzésével jutott a döntőbe: Cristiano Ronaldo fejelte a vezető gólt, aztán ő adta a gólpasszt Naninak.

A mérkőzés után megszólaltatott portugál sztár alig bírta visszatartani a könnyeit, miután végre kiharcolta a válogatottal az Eb-döntőt. 

 

Ronaldo elmondta, hogy a portugál csapat nem kizárólag róla szól, a csapategységnek köszönhetően jutottak el idáig, és az Eb-döntő volt az, amit a Bajnokok Ligája-győzelem mellett mindig is szeretett volna elérni.

„A csapat fantasztikus munkát végzett azzal, hogy elérte a döntőt. Remélem, vasárnap örömömben sírhatok majd. Mindig is nyerni akartam valamit Portugáliának” – mondta. 

A portugál válogatott a 2004-es hazai rendezésű Európa-bajnokság után jutott el ismét a döntőig, akkor kikaptak Görögországtól. Ronaldo már akkor is ott volt, az volt az első nagy tornája. 

A másik portugál gólszerző, Nani a szerda esti győzelem után azt mondta, hogy történelmet írtak azzal, hogy ismét döntőbe jutottak. „Keményen dolgoztunk, hogy eljussunk idáig. Nagyon büszke vagyok a csapatra, el sem tudom mondani, mi mindent érzek most.”

A vasárnapi döntőben a Franciaország–Németország párharc győztesével játszanak majd. 

Rovatok