Index Vakbarát Hírportál

Ijesztő, mennyire súlytalan Nagy Ádám nélkül a Bologna

2017. január 10., kedd 09:01

Nem lehet elégszer utalni arra, hogy a Bologna Nagy Ádám nélkül nem az a csapat, mint vele. Már december elején felhívtuk a figyelmet erre a kimutatásra. Pedig akkor még csak három olyan meccs volt, amin kikapott a Bologna, most ellenben már öt. Kőkemény számok jönnek, íme:

A magyar válogatott védekező középpályása a hétvégi, Juventus elleni 3-0-ra elveszített meccsen egy percet sem kapott, a másik torinói csapattal még augusztusban találkoztak, és kaptak nagy verést. Amikor Pulgar játszik a helyén, nincs stabilitás, ráadásul a játékost Udinében ki is állították. Ha Viviani került be a posztjára, akkor sem jártak sokkal jobban.

A feljebbi végeredmények mellett volt még két olyan meccs, amikor lecserélték, és a csapat utána beszedett két találatot.

A 15. helyre sodródó Bolognának azért nincsenek kiesési gondjai, mert van három egyelőre súlytalan csapat (Palermo, Crotone, Pescara), és kellemes távolságra, 10 pontra áll a már kiesést jelentő 18. helytől.

A Crotone elleni hétvégi bajnokin vélhetően számít majd rá edzője, a korábbi olasz kapitány, Roberto Donadoni, mert nyilván ő is tisztában van ezzel a statisztikával.

Rovatok