Index Vakbarát Hírportál

Nagyon vicces öngól segítette az angol bajnokot a kupában

2017. január 28., szombat 11:32 | aznap frissítve

Darren Bent, az angol válogatott volt csatára jól megnézte a felé pattogó labdát, majd hatalmas erővel bevágta a kapuba. Igazi lesipuskás gól volt, apróbb szépséghiba, hogy a Derby County szebb napokat megélt támadója a saját kapuja előtt volt eredményes.

A sokadik megtekintésre is nagyon vicces góllal a Leicester City már a mérkőzés elején megszerezte a vezetést másodosztályú ellenfelével szemben az angol kupa negyedik fordulójában péntek este rendezett mérkőzésen. Később azonban a Derby County fordítani tudott az idén gyengélkedő bajnok ellen.

Előbb az egykor 25-30 millió eurós csatár (az Aston Villa bombaüzlete volt ennyiért leigazolni 2011-ben) törlesztett egy jó kapuba lőtt góllal, majd Bryson is beköszönt a 40. percben, és ezzel már a hazai pályán játszó csapat vezetett 2-1-re. Egészen az utolsó percekig maradt is az állás, amikor aztán érkezett Wes Morgan, a Leicester jamaicai középhátvédje, és egy fejessel kiegyenlített, ezzel kiharcolva csapatának az újrajátszást.

Bent később elmondta az öngólhoz vezető eseményekről, hogy ő megpróbálta teljes erőből kivágni a labdát, de valószínűleg nem koncentrált eléggé, így végül rosszul találta el.

Rovatok