Index Vakbarát Hírportál

Dárdai: Nincs Ronaldónk, de karakteres a csapat

2017. február 6., hétfő 12:42

A Hertha szombaton megszerezte idei első győzelmét a Bundesligában. Az utolsó előtti helyen álló Ingolstadot 1-0-ra verte Dárdai Pál csapata. A csak egygólos győzelemért kritizálták is a Herthát, de Dárdai megvédte a csapatát.

„Megvertük 1-0-ra az Ingolstadtot, és még magyarázkodnunk kell. Számunka ez hatalmas győzelem, büszke vagyok a csapatomra. Nincs Cristiano Ronaldónk, de nagyszerű játékosaink vannak, karakteres és jó mentalitású a csapat. Nem értek azzal egyet, hogy nyomás van rajtunk. Csak nézzék meg, milyen szoros a Bundesliga. Nulla nyomás van rajtunk, mert nem fogunk kiesni" – nyilatkozta Dárdai a Kickernek.

A Hertha jelenleg 33 ponttal a hatodik – állt már dobogós helyen is – , de tényleg sűrű a mezőny. A 35 pontot szerző, harmadik Eintracht Frankfurt is elérhető még. 

A berlini csapat azonban legközelebb a Német Kupában játszik, szerdán a Borussia Dortmund lesz az ellenfele. Dárdai azt mondta, nekik kedvezne, ha hosszabbítás lenne, mert a Hertha kitartó csapat, kellemetlen ellenfél tud lenni. 

Rovatok