Index Vakbarát Hírportál

Valami hat év alatt nem változott a Manchester Unitednél

2017. február 8., szerda 09:28 | aznap frissítve

Jövőre már a hatodik olyan szezon következik a Manchester United életében, amikor nem emelik meg az Old Trafford belépőinek árait. Sőt. A fiatal drukkereknek további csökkentés lesz, a bérletet vásárló 16 éven aluliak 50 százalékot spórolnak majd.

Az Európa Liga-indulás miatt már így is olcsóbban lehetett kupameccset nézni, és ha az MU nem jut idén sem a Bajnokok LIgájába, akkor ezen sem fognak változtani. 

A csapat ügyvezető igazgatója, Richard Arnold elmondta, tisztába vannak vele, mekkora áldozatot jelent a szurkolóknak a jegyár, ezért elkötelezettek, hogy anyagilag így próbálják kompenzálni a szurkolók hűségét.

"Az árak befagyasztása, bizonyos belépők árának csökkentése azt a célt szolgálja, hogy a hűséges, fanatikus drukkereink a jövőben se forduljanak el tőlünk. Eddig rekordnézőszámot és bérleteladást produkálunk, és ezt a szokást szeretnénk a jövőben is megtartani."

Érdemes megnézni, hogy most mennyit áldoznak a drukkerek a Manchester Unitedért.

   Szezonbérlet /
Felnőtt
Szezonbérlet /
Diák
PL, kupameccs /
Felnőtt
PL, kupameccs /
Diák
Európa Liga /
Felnőtt
Európa Liga /
Diák
Legolcsóbb 532 266 31 17 21 8
Legdrágább 950 712 53 40 46 36

Az összegek fontban értendőek. A táblázat alapján a bérletek 96 ezer és 343 ezer forint, a belépőjegyek háromezer és 19 ezer között mozognak.

Rovatok