Index Vakbarát Hírportál

Egy játékos nagyobb, mint a Barca

2017. február 17., péntek 16:39

A 2010 óta a Barcelonában futballozó Javier Mascherano szerint Lionel Messi felbecsülhetetlen értéke a klubnak, aki minden korábbi Barca-ikonnál többet ér. 

Több fontos futballista játszott a Barcelonánál az utóbbi években, akik beírták magukat a klub történetébe, de hiba lenne azt gondolni, hogy amikor távoznak, annak a klub issza meg a levét. Nem így van, mert a klub minden játékosnál nagyobb. Kivéve egyetlen embert, Lionel Messit 

- mondta Mascherano a legnagyobb sztárjukról a klub hivatalos magazinjának. Messit egyébként a klub és a sportág történetének legjobbjának tartja. 

Szerinte Messi és a Barcelona kapcsolata még sokáig fog tartani, mert mindkét fél számára előnyös, és amúgy sem tudná elképzelni, hogy egy másik klubban játsszon a támadó. 

Mascherano arról is beszélt, hogy egyszer majd szívesen edzősködne, de csak akkor fogja erőltetni, ha úgy érzi, tényleg képes tudását átadni a játékosoknak. 

A Barca nehéz napokat él át, története egyik legnagyobb BL-vereségét szenvedte a csapat kedden, aminek oka lehetett az edző és a Messi vezette játékosok közti viszony is.

Rovatok