Index Vakbarát Hírportál

Feladták a meccset, de kaptak még három gólt

2017. február 19., vasárnap 15:21

Egészen bizarr véget ért egy vasárnapi bajnoki mérkőzés Vietnamban: a vendégjátékosok annyira megsértődtek a bíróra, hogy a hátralévő perceket nem voltak hajlandók lejátszani. Az ellenfelet mondjuk ez nem zavarta, és rúgott három gólt a hisztiző vendégeknek.

Az történt, hogy a hazai Ho Si Minh-város csapata a hajrában kapott egy büntetőt a Long An ellen, amit a vendégek először azzal próbáltak meg szabotálni, hogy többen sérülést színleltek.  Ám amikor látták, hogy nem fog működni a dolog, akkor úgy döntöttek, hogy innentől kezdve ők nem vesznek részt a mérkőzésben. A kapusukat még visszaparancsolta a bíró a kapujába, de amikor a hazaiak elvégezték a tizenegyest, ő inkább megfordult.

A középkezdést ezután még elvégezték a fehérmezesek, de aztán mindenki csak álldogált, a kapus pedig védés helyett nyomott egy tigrisbukfencet, amikor rávezették a labdát. Az újabb középkezdés után már ki is sétált a kapujából. 

Így a vége 5-2-es győzelem lett. És még mielőtt valaki azt hinné, hogy ez valami alsóbb liga, nem: mindkét csapat az első osztályban szerepel. 

Rovatok