Index Vakbarát Hírportál

Különleges góllal alázták Lang Ádám csapatát

2017. február 25., szombat 11:22 | aznap frissítve

Ha Lang Ádám a pályán lett volna, akkor sem tudott volna mit csinálni a Nantes harmadik góljánál, leszámítva, hogy épp olyan hülyén ugrál a gólvonalon, mint a csapattársa.

Felipe Pardo 78. percben szerzett gólja nem csak számszerűen zárta le a meccset, de valószínűleg aznap este már focizni sem nagyon maradt kedve a vendégek kapusának, és védőinek.

Pedig úgy tűnt, a Nantes kolumbiai szélsője hiába cselezte ki a kapust, a manőverrel egyben kikeveredett a gólhelyzetből is, de nem így történt. Egy visszacsel után olyan pontosan ívelt, rendkívül éles szögből a hosszú felső sarokba, hogy talán akkor is bemegy, ha a kapus áll a vonalon, és nem a kétségbeesett dijoni középhátvéd próbál meg valahogy hárítani.

Szinte szerencse, hogy a vendégek magyarja nem játszott, így csak nézőként kellett végigszenvednie csapata 3-1 arányú vereségét a Nantes otthonában, amivel a vesztett pontok tekintetében osztályozós helyre sodródott. A Dijon mindössze jobb gólarányával előzi meg a 18. Nancyt a francia élvonalban, ám utóbbi csapat egy meccsel kevesebbet játszott.

Rovatok