Index Vakbarát Hírportál

Szédületes bombagólt kapott Gulácsi

2017. március 3., péntek 22:36

Döntetlent játszott az RB Leipzig a Bundesliga 23. fordulójában az Augsburg otthonában. 2-2 lett vége. Szegény Gulácsi egy óriási gólt kapott, de nem ment el ezen a meccs.

Nem kezdődött jól a találkozó az RB Leipzignek. A 19. percben a görög Konsztantinosz Sztafilidisz gondolt egy nagyot és olyan 30 méterről eleresztett egy bombát. A magyar válogatott kapusa jól mozdult, de csak beleérni tudott.

Nem lett nagy baja a Lipcsének, hiszen hat perccel később egyenlíteni tudott, sőt a második félidő hetedik percében a vezetést is megszerezte.

Ha nem lőtt volna Hinteregger gólt a hatvanadik percben, akkor még boldogabbak lettek volna a lipcsei drukkerek. Főleg azért is, mert 2-1-re vezettek, és innen ritkán szoktak pontokat veszíteni, most pontokat veszítettek.

Volt egy óriási ziccere még a vendégeknek, aztán az első gólt szerző görögnek egy újabb nagy lehetősége a 87. percben, de akkor a kapufa mentette meg Gulácsit és csapatát.

A végére felpörögtek a csapatok. Volt helyzet mind a két kapu előtt, de gól már nem született. Ez pedig azt jelenti, hogy a Lipcse négy ponttal áll a második helyen a Bayern mögött, de egy Bayern döntetlenekkel nehéz lesz követni. Az Augsburg pedig megszilárdította helyét az alsóházban, egyelőre nincs veszélyben, ami a kiesést illeti.

Rovatok