Index Vakbarát Hírportál

Esély a Barcának: Ronaldo, Bale és Morata is hiányzik a Realból

2017. március 4., szombat 10:31

Szombaton délután 16.15-től a Real Madrid az Eibarhoz utazik bajnokira, és az eltiltása miatt hiányzó Gareth Bale valamint Alvaro Morata mellett Cristiano Ronaldo játékára sem számíthat Zinedine Zidane vezetőedző. Bale egészen érthetetlen szabálytalanságsorozat végén kapott pirosat szerdán, Morata sárga lapjai miatt pihen.

Cristiano Ronaldo el sem utazott kisebb sérülése miatt, de a jövő heti Napoli elleni BL-meccsre természetesen már egészséges lesz, ezért sem kockáztatják a játékát.

Varane már hetek óta sérült a védelemből, ezért a Real olyan összeállításban lép pályára, amilyenben a szezonban még biztosan nem játszott. James és Isco fog játszani váthatóan a nem túl jó formában lévő francia csatár, Karim Benzema mögött.

A bajnokságot úgy vezeti a Barcelona Zidane csapata előtt, hogy hét közben 3-3-at játszott hazai pályán a Las Palmasszal, de összességében egy meccsel kevesebbet játszott a Real.

Az Eibar nem könnyű ellenfél idegenben, ha nem tudnak nyerni a madridiak, a Barcelona könnyen előzheti őket a vesztett pontokban is. Bár rájuk sem ujjgyakorlat vár, hiszen a Celta Vigo veszélyes csapat.

Rovatok