Index Vakbarát Hírportál

Rátapostak Ibrahimovic fejére, könyékkel állt bosszút

2017. március 4., szombat 15:55

Zlatan Ibrahimovic, a Manchester United csatára, és Tyrone Mings, a Bournemouth védője nem mindennapi háborút vívott egymással az angol bajnokság szombat kora délutáni mérkőzésén.

A barátkozást Ibrahimovic kezdte, aki a meccs elején nemes egyszerűséggel elhajította lábatlankodó ellenfelét.

Mingsnek nyilván nem esett jól a dolog, de ez sem menti fel válaszlépését, azaz hogy válaszul rálépett a svéd fejére. Hogy tettéért miért nem kapott pirosat, az rejtély, különös tekintettel, hogy előtte egy világvégéről indított becsúszással ő rúgta fel Rooneyt is, akin aztán Ibrahimovic átesett.

Ha már a bíró nem büntetett, a svéd óriás maga vette kezébe az igazságszolgáltatást, és nem sokkal később egy fejpárbaj ürügyén tökéletes könyökössel törlesztett. Egy olyan sportágban, amiben az ilyesmi szabályos, valószínűleg vastaps járt volna a kivitelezésért, a futballban viszont kiállításnak kellett volna következnie, de még csak a sárga sem került elő, ami egyébként szintén a svéd meccsének végét jelentette volna, mivel volt már egy neki.

Az igazi sokk viszont akkor jött, amikor a játékvezető az esetet követő lökdösődés után a vendégek játékosának, Andrew Surmannak viszont felmutatta a második sárgáját, így a Bournemouth az egész második félidőre emberhátrányba került. De végül így is kihúzta 1-1-gyel a mérkőzés végéig.

Rovatok