Index Vakbarát Hírportál

Pintér zseniális taktikájával nyert a Felcsúttal

2017. március 5., vasárnap 15:23

Pintér Attila újabb meccset nyert a Felcsúttal, a Kisvárdát verték a másodosztály rangadóján.

A vendégcsapat folyamatosan dolgozta ki a helyzeteit, mivel azonban ezeket kihagyta az első félidőben és a második elején is, a csereként beküldött Tischler Patrik megszerezte a vezetést, és mint később kiderült, a győzelmet is.

A Felcsút a gól után már lényegesen többször került helyzetbe, mert a Kisvárda még inkább kinyílt, és igyekezett megmenteni egy pontot. A 90. percben Oláh egyenlített is, de a kapus támadása miatt ezt érvénytelenítette a játékvezető.

Nem jött össze tehát a döntetlen, a télen jelentős pénzért, neves játékosokkal megerősített Puskás Akadémia így vezeti a bajnokságot, a Soroksár tapad rá, a Balmazújváros 2-0-ra nyert este a Cigánd ellen.

Ez a három csapat meglógott, a felcsútiak és a soroksáriak egyaránt 45 ponttal vezetik a tabellát, az egy meccsel kevesebbet játszó Balmazújvárosnak 43 pontja van egyelőre.

„Nekünk sokkal több lehetőségünk volt, nyílt játék volt. Kapkodtunk, kicsit bizonytalanok voltunk. Tischlerben mindig benne van a gól, jól kiegészítik egymást Lencse Lacival” – mondta Pintér a meccs után az M4-nek.

Még nem fejtettük meg, milyen lehetőségekre gondolt, de ez egy ilyen diadal után nem is lényeges.

Rovatok