Index Vakbarát Hírportál

Kante tényleg két ember, magának passzol

2017. március 7., kedd 09:21 | aznap frissítve

N'Golo Kante annyira jó, hogy az már kezd unfair lenni. A Leicester Cityből érkező francia középpályással gyakorlatilag emberelőnyben robognak a bajnoki cím felé a londoniak, a tavalyi bajnokból meg látjuk, hogy mi lett nélküle.

Kantéról lassan mindenki elmondta már, hogy olyan, mintha ketten lenne, amit a West Ham ellen hétfő este igen látványosan bemutatott egy jelenetben. Ez már közelít ahhoz, amit Ranieri mondott, hogy egyszer még a saját beadásából szerez gólt.

A meccs után Eden Hazard azt mondta a Chelsea TV riporterének róla, hogy néha azt hiszi, ikrekkel játszik együtt. Thierry Henry még ennél is tovább ment, ő így számolt be nemrég a találkozásukról:

"A múlt héten benéztem a Chelsea edzésére Eden Hazardhoz, és észrevettem Kantét, amint ment vissza az öltözőkhöz. Úgyhogy odamentem hozzá, elé álltam, és megbökdöstem. Meg kellett néznem, hogy tényleg igazi-e. 'Te tényleg igazi vagy, te tényleg igazi vagy!' mondtam, ő meg nevetett."

De Antonio Conte se volt semmi, amikor a West Ham meccs után megpróbált röhögés nélkül Kante hibáiről beszélni (nem sikerült).

   

Rovatok