Index Vakbarát Hírportál

És akkor jött megint Sergio Ramos

2017. március 12., vasárnap 22:55 | aznap frissítve

 

A Real Madrid csak nagy csatában, nagyon nehéz meccsen tudta legyőzni a Real Betist 2-1-re. Nem Cristiano Ronaldo, nem más, hanem megint Sergio Ramos döntötte el a meccset. A madridi védő sokadik meccset döntötte el fontos góllal.

Az amúgy remekül helytálló Betis vezetett Navas elképesztő potyagóljával. A kapus egy nem túl bonyolult lövéssel került gondba, bevédte, a sokadik hibája az elmúlt időben.

De ezt is túl tudta élni most a Real Madrid.

Cristiano Ronaldo még az első félidőben egyenlített és nagyon úgy nézett ki, hogy a hazai Real akár még kiütéssel is hozhatja a meccset.

De nem így lett, a Betis tényleg elképesztő masszívan védekezett. Még támadásokra is maradt ideje. Szinte mindenre figyeltek. Egy valakire nem. Sergio Ramost megint hozta a meccset, ahogy annyiszor, megint ő volt a Real nyerő embere.

Tegyük hozzá, hogy a nevetséges gólt kapó Keylor Navas azért a 93. percben azért hozzátett valamit sikerért. Antonio Sanabria fantasztikus fejesét tolta mellé, valami hihetetlen bravúrral. Nyert a Real, első a bajnokságban, de ez az este megint nem a meggyőző játéról szólt.

Rovatok