Index Vakbarát Hírportál

Hülyét csináltak a Realból, de így is nyert

2017. március 18., szombat 22:02 | aznap frissítve

A Real Madrid a a Karim Benzema, Gareth Bale, Cristiano Ronaldo hármassal futott ki a gyepre az Athletic Bilbao elleni spanyol bajnokin, ám ennek ellenére a meccs elején jobbára védekeztek a vendégek.

Negyedóra elteltével aztán magára talált a Madrid, előbb Cristiano Ronaldo lőtt egy lesgólt, majd nemsokára Benzema egy igazit, a portugál passzából.

A találat láthatólag kedvét szedte a Bilbaónak, a Real pedig a vezetés birtokában nem erőltette meg magát, így a félidő második felében némi rugdosódást és legénykedést leszámítva nem sok minden történt.

A második félidőre aztán újult hittel futott ki a hazai csapat, és a 65. percben egy elég pofátlanul grundfocis akció végén ki is egyenlített Aduric révén. Érdemes megnézni, nem gyakran csinálnak ekkora hülyét a madridi védelemből.

Az eufória nem tartott sokáig, mielőtt még a Bilbao vérmesebb reményeket táplálhatott volna, Casemiro ismét megszerezte a madridiaknak a vezetést. A brazil középpályás egy meggyőzően suta lövőcsellel elfektette a kapust, majd a tátongó kapuba passzolt, miután egy szögletet követően elé került a labda.

A meccs eredménye a későbbiekben már nem változott, a győzelemmel a Real Madrid megerősítette helyét a spanyol bajnokság élén, előnye 5 pont a második Barcelonával szemben.

Primera División, 28. forduló:

Real Betis-Osasuna 20.45

Pénteken játszották:

Las Palmas-Villarreal 1-0

Vasárnap játsszák:

Leganés-Málaga

Atlético Madrid-Sevilla

Sporting Gijón-Granada

Deportivo La Coruna-Celta Vigo

Barcelona-Valencia

Rovatok