Index Vakbarát Hírportál

Kleinheisler el van keseredve a portugálok elleni meccs miatt

2017. március 18., szombat 08:24

Bernd Storck úgy is behívta Kleinheisler Lászlót az Európa-bajnok portugálok ellen készülő válogatott keretbe, hogy a futballista biztosan nem léphet majd pályára eltiltása miatt, de legalább a csapattal készülhetett. A játékos a Nemzeti Sport szombati számának nyilatkozott, mennyire bántják a történtek. 

Kleinheislernek ugyanis egy Andorra ellen összeszedett egy felesleges sárga miatt kell kihagynia a mérkőzést, és emiatt rettentően el van keseredve. "Kizárólag magamat okolhatom. Az Andorra elleni mérkőzésen megkaptam az eltiltást érő második sárga lapomat, mégpedig egy olyan szituációban, amikor jobban tettem volna, ha meghúzom magam. Belementem a kakaskodásba, ma már tudom, nem kellett volna. Az én hülyeségem volt" - mondta a lapnak.

Azt is elismerte, hogy időnként még mindig forró fejjel játszik, pedig megfontoltabban kellene cselekednie. A portugálok elleni emlékezetes, 3-3-mal zárult meccset már az Európa-bajnokságon is ki kellett hagynia, akkor Bernd Storck nem akarta, hogy az utolsó csoportmérkőzésen összeszedjen egy sárgát, ami miatt nem játszhatna a nyolcaddöntőben. Végül a belgák elleni nyolcaddöntőben sem kapott lehetőséget, mert a kezdés előtt nem sokkal megsérült. 

A magyar válogatott március 25-én, szombat este 20.45-től játszik Portugáliával. 

Rovatok