Index Vakbarát Hírportál

Neymar állandóan elesik, ugye?

2017. március 24., péntek 09:41

Neymart sokan megszólták már, hogy túl könnyen esik, még akkor is, ha továbbmehetne. Mindenkinek ajánljuk legutóbbi gólját, amit a brazil válogatottban lőtt - magyar idő szerint - péntek hajnalban, Uruguaynak.

2-1-re vezettek a 75. percben, az egyik legerősebb ellenfél otthonában, amikor a csatár szenzációs labdát kapott az interes középhátvédtől, Mirandától, és megindulhatott a kapu felé. Védője, Sebastian Coates lemaradt, annyit tudott tenni, hogy egy elkeseredett kísérlettel a labdát megpróbálja elkanalazni, bár erre nagyjából annyi esélye volt, mint bármelyik nézőnek a tribün bármelyik sorában. El is találta Neymart, aki simán továbbfutott, és befejezte a támadást.

Nem akárhogy, nem lenne Neymar, ha ne vitt volna bele egy kis trükköt: alárúgott a labdának, úgy tűnt, föléemeli, de a kis csavartól a labda az út kétharmadánál lelassult, és a földre, majd a kapuba hullott.

Annyira persze nem volt extraklasszis, mint amit a Celtának rúgott a Barcában, pár hete.

Ez volt az 51. gólja a válogatottban, 76 meccsen. Romariónak 55, Ronaldónak 62, Pelének 77 gólja van.

A meccset 4-1-re nyerték a barzilok, Paulinho lőtte a többi gólt, mesterhármassal fejezte be, vezetik a dél-amerikai vb-selejtezőcsoportot.

Rovatok