Index Vakbarát Hírportál

Nem akar Barcelona-edző lenni, mert Espanyol-drukker

2017. március 30., csütörtök 15:44

Amióta Luis Enrique bejelentette, hogy a szezon után elhagyja a Barcelonát, azóta sorra dobják be az olyan lehetséges jelölteket, akiket aztán vagy magukat húzzák ki a listáról, vagy a klubvezetés zárja őket ki, mint lehetséges utódokat. 

Most épp a Tottenhamet irányító Mauricio Pochettino közölte, hogy nem ő fogja váltani Luis Enriquét. A szakember a napokban találkozott a Barcelona-elnök Josep Maria Bartomeuval, és a találkozó után nyilván beindultak a lapok, hogy Pochettinót kinevezhetik az idény után.

"A városi rivális, az Espanyol szurkolója vagyok, azt hiszem, ennél többet nem is kell mondanom. Ha a Tottenhamtől kirúgnának, akkor is kizárt lenne, hogy az Arsenalt irányítsam" - idézte az argentin edzőt a BBC. 

Korábban a klub korábbi játékosa, Xavi közölte, hogy a jövőben nagyon szívesen dolgozna a csapat edzőjeként, de még nem áll rá készen, túl nagy falat lenne neki. A Sevillát irányító Jorge Sampaoliról a katalán sajtó szellőztette meg, hogy a klubvezetés nem szeretné kinevezni, mert nem ismeri eléggé a Barcelonát. 

Rovatok