Index Vakbarát Hírportál

A nap, amikor a csere nem elég, inkább elsüllyednél

2017. április 4., kedd 08:03

Pár hónapja dicsértük Marcelo Brozovicot, amikor a horvát válogatottban mutatta meg tudása legjavát, ezúttal viszont az Interben azt mutatta meg, milyen az, ha rossz napja van, és nem találja a helyét a pályán.

A Sampdoriát fogadták a Serie A 30. fordulójában hétfő este, minden jól indult, szünetben D'Ambrosio megpattanós góljával még vezettek. A horvát légiós gyengén játszott, nem tett hozzá semmit, de még ez is belefért volna.

A Samp a félidő után öt perccel egyenlített, úgy tűnt, lesgóllal, de az egyik kamerából jól lehetett látni, egy interes, Brozovic nagyon beragadt, így Schick a leshatárról léphetett ki, és talált be mintegy 12 centiről.

Az Inter a hajráig támadásban maradt, de öt perccel a vége előtt a vendégeké lett a győztes gól. Egy szabadrúgást Brozovic alkarral blokkolt a tizenhatoson belül, a bíró befújta az egyértelmű büntetőt. Ritka blőd dolog volt és teljesen egyértelmű, a középpályás látványosan a labda útjába emelte a kezét.

Quagliarella a tizenegyest kegyetlenül a léc alá vágta, csapata 2-1-re győzött.

Az Inter így 8 fordulóval a vége előtt 9 ponttal van lemaradva a BL-es harmadik helytől, amit a Napoli foglal el. Győzelemmel 6 pont lenne a távolság, ami talán még behozható lett volna. Csak a hatodikok Brozovicék.

Rovatok