Index Vakbarát Hírportál

Doll: Így fölösleges bajnoki címről beszélni

2017. április 9., vasárnap 10:44

A Ferencváros hazai pályán nem tudta megverni a kiesőhelyen álló Diósgyőrt a szombat esti NB I.-es mérkőzésén, amely után Thomas Doll edző nem is nagyon kímélte a játékosait. 

Doll főleg az első félidőben látottak miatt volt kiakadva, és arról beszélt, hogy néhány játékosában eléggé csalódott, pedig minden körülmény ideális volt, hogy nyerjenek. Aztán amikor arról kérdezték, hogy van-e még esély a bajnoki címre a következőket mondta: 

"Ilyen teljesítmény után nem fogok a bajnoki címről beszélni. Ha van pár játékos, akinek gondot okoz, hogy lekezelje a labdát, és azzal induljon is, akkor nem is kell a bajnokságról beszélnünk. Az első félidőben biztosan nem úgy játszottunk, mint egy bajnokcsapat. Annyira jól játszunk, hogy a saját stadionunkban kifütyülnek minket. Nem láttam még olyan bajnokcsapatot, amelyik a hat-hét fordulóval a vége előtt kifütyül a közönsége" - idézi a fradi.hu

A Ferencváros a döntetlennel maradt a negyedik helyen, és nyolc pont a lemaradása a bajnokságot vezető Honvéddal szemben. A nemzetközi kupaindulást érő harmadik hely már elérhetőbb: két ponttal előzi őket a Vasas. 

Rovatok