Index Vakbarát Hírportál

Neymar a Real elleni derbit is bukhatja a pirossal?

2017. április 9., vasárnap 10:21

A Málaga 2-0-ra verte meg a Barcelonát szombat este, ami nagyon jól jött a bajnokságban vezető Real Madridnak, ráadásul lehet, hogy a Barcelona több meccsre is elvesztette Neymart. 

A brazil játékost második sárgával állították ki a 66. percben, és ez automatikusan egy mérkőzésre szóló eltiltást jelent. Csakhogy Neymar lefelé menet gúnyosan megtapsolta a negyedik játékvezetőt, oda is szólt valamit, és ez bekerült a mérkőzés jegyzőkönyvébe is. 

A katalán Sport most attól tart, hogy emiatt akár több mérkőzésre szóló eltiltást is kaphat, ha a fegyelmi bizottság szigorúan veszi a történteket. 

Meg is említik, hogy 2012-ben az exvalenciás Sofiane Feghouli ugyanezért kapott hárommeccses eltiltást. Második sárgával kiállították, lefelé menet gúnyosan tapsolta az asszisztenst, úgyhogy hozzácsaptak még két mérkőzést az automatikus eltiltáshoz. 

Neymar a Real Sociedad ellen már biztosan nem játszhat, de ha egynél több találkozóra meszelik el, akkor bukja a Real Madrid elleni Clasicót is, ami azért már elég fájdalmas veszteség lenne a Barcelonának. 

Rovatok