Index Vakbarát Hírportál

Az öltözőben felejtette a kapusát a Honvéd

2017. április 12., szerda 11:53

Egészen hihetetlen bakit követett el a Budapest Honvéd csapata a keddi bajnokiján a Diósgyőr ellen. A vendégcsapatnál senki sem vette észre, hogy tízen vonultak ki a második játékrészre.

Méghozzá nem is akárkit felejtett az öltözőben Marco Rossi csapata, hanem egyenesen a kapust, Gróf Dávidot, aki ismeretlen – de talán megtippelhető okokból – maradt le társaitól.

A portás hiánya még Bognár Tamás játékvezetőnek sem tűnt fel elsőre, a Nemzeti Sport beszámolója szerint ő is csak egy perc múlva vette észre, hogy a vendégek kapuja üresen állt, merthogy Gróf Dávid még csak ekkor érkezett meg a pálya szélére.

A sportlap idézi a kapust, aki mosolyogva, "Semmi probléma!" felkiáltással foglalta el helyét a kapuban.

Az esetet, illetve a második félidő újbóli elindítását ráadásul a diósgyőrieknek ideiglenes otthonául szolgáló mezőkövesdi stadion órája sem bírta lekövetni, a szerkezet egészen a 76. percig rosszul jelezte az eltelt időt, mígnem a játékvezető kérésére inkább kikapcsolták.

A meccsen egyébként nem csak a kapus maradt az öltözőben, de képletesen szólva az egész Honvéd is, mivel a Diósgyőr simán, 2-0 arányban verte a listavezetőt.

Miért késte le a második félidőt Gróf Dávid

  • 3192
    Nagydolog
  • 1741
    Elfelejette, hogy van második félidő
  • 223
    Kisdolog

(via NSO)

Rovatok