Index Vakbarát Hírportál

Történelmi: Zlatan igazat adott valakinek, aki nem ő maga volt

2017. április 16., vasárnap 14:57

Beszólt a csatárainak a csütörtöki, Anderlecht elleni meccs után a Manchester United edzője, José Mourinho. Többek között Zlatan Ibrahimovicnak is, aki pedig már 28 gólnál jár a szezonban, de Brüsszelben nem tudott betalálni.

A svéd elég öntörvényű ember, a múltban nem sokszor törődött a kritikákkal, most viszont kivételt tett.

A menedzser kritizálta a csatárait, az Anderlecht ellen nem éreztem jól magam. Fáradt voltam, de ez nem lehet kifogás. Többet és jobban kell teljesítenem, mint legutóbb. Nem játszottam jól

- idézte a Mirror Ibrahimovicot.

Sok idő nincs az elmélkedésre, a United vasárnap délután ötkor nagy PL-rangadót játszik a Chelsea-vel, amit meg kell nyernie, ha versenyben akar maradni a bajnokság negyedik helyéért, ami még BL-indulást ér. Ha a negyedik nem jönne össze, az EL megnyerésével még bekerülhetnek a Bajnokok Ligájába. Az Anderlechtet csütörtökön fogadják a visszavágón, 1-1-ről indulnak.

Egy hónapunk van a szezonból, még sok meccsünk van majdnem mindig játszottam eddig. Keményen küzdünk az Európa Ligáért és a Premier League-ben is

- fogadkozott Zlatan, aki a hétvégén egy jó hírt is kapott.

A ManUnited hajlandó tartani a szupercsatár amerikai és kínai fizetési ajánlatait is, úgy tudni, 20 millió fontot tettek félre, hogy még egy évig a klubnál tartsák. A 35 éves játékos 1+1 éves szerződést írt alá múlt nyáron, de még nem döntött a folytatásról.

Rovatok