Index Vakbarát Hírportál

Tévez futballmeccs helyett Disneylandbe ment

2017. április 18., kedd 09:29

Carlos Tévez sérülés miatt hagyta ki a hétvégi bajnoki meccsét Kínában, de ahelyett, hogy otthon pihent volna, felpakolta a családot és Sanghaj nevezetességeivel ismerkedett. Pechjére többen is észrevették és a közösségi oldalakat ellepték a róla készült fényképek.

Barátaival és családjával egy LeBron James-mezben sétálgatott Disneylandben, egyáltalán nem úgy nézett ki, mint aki éppen sérüléssel küszködik.

Természetesen a szurkolók sem hagyták ezt szó nélkül. Többen tették fel a kérdést, hogy micsoda hozzáállás az, hogy heti 615 ezer fontot keres és miközben a társai a pályán küzdenek, ő turistáskodik. 

"Tévez még mindig honvágyra panaszkodik, ezt már eleget hallottuk. Itt lenne az ideje, hogy most távozzon, mind a két félnek ez lenne a legjobb."

Edzője, Gus Poyet is elismerte, vannak még gondjai az argentinnak: "Tévez még mindig beilleszkedési gondokkal küzd. Nehezen szokja még meg az új életét Kínában. Kérte már a drukkerek türelmét is."

Carlos Tévez eddig négy meccsen játszott kínai csapatában és egy gólt szerzett. A Sanghaj Senhua a bajnokság nyolcadik helyén áll, eddig ötven százalékos teljesítményt nyújtottak.

Rovatok