Index Vakbarát Hírportál

Stadlernek új példaképe van: Mészáros Lőrinc

2017. április 20., csütörtök 10:32

Stadler József a Digi Sport Reggeli Start című műsorában mesélt arról, hogy még nem veheti birtokba korábbi stadionját, mert hiányzik még néhány millió a nagy tervhez. 

A múlt héten jött a hír, hogy visszavásárolta az akasztói arénát, de most tisztázta a helyzetet a börtönviselt üzletember. Papíron már a Stadler Alapítványé a stadion, megvan a szerződés, , de kellene még 40-50 millió forint, és akkor azonnal birtokba vehetnék. 

Arról, hogy miért akarja megvenni elmondta, egy csomó munkahelyet akar teremteni, és fel akarja lendíteni a falusi turizmust, komoly rendezvényeket, találkozókat akar szervezni. 

Saját csapatot nem akar.

de szívesen lát más csapatokat és utánpótlás tornákat. Az akasztói 12 ezres arénában 1993 és 1998 között NB I.-es klub is játszott, a legjobb helyezése a kilencedik volt. 

Szóba került Felcsút polgármestere, Mészáros Lőrinc is, hiszen a kis település szintén kapott egy stadiont, róla Stadler azt mondta, hogy jól csinálja a dolgait. "Lehet, hogy pont ő fogja felújítani, bármi, minden lehet, én mindenre hajlandó vagyok. Csak gratulálni tudok, mert nagyon sok olyan létesítményt csináltak, ami az országnak a büszkesége. A sportra szükség van" - mondta, és azt is kijelentette, ha újrakezdhetné újra belevágni egy NB I.-es klub építésébe. 

Elmesélte még, hogy annak idején

Rovatok