Index Vakbarát Hírportál

A liverpooli az év gólját ollózta

2017. május 1., hétfő 21:58 | aznap frissítve

Vezet a félidőben a Liverpool a Watford otthonában, a Premier League 35. fordulójának zárómeccsén. A vezető gólt a hosszabbítás perceiben szerezte Emre Can, a Liverpool német középpályása.

Elképesztő gólt lőtt, talán a PL egész szezonjának legszebb találata volt. Lucas Leiva emelte be a 16-osra a labdát. Can pedig ollózva, félfordulattal akkora gólt lőtt, hogy még a hazai drukkerek is fogták a fejüket és tapsoltak utána.

A Liverpool amúgy a 13. percben elveszítette Philippe Coutinhót, akit Lallana váltott, a brazil lábsérülést szenvedett, pontos diagnózis még nincs.

A meccs eredménye már nem változott, ezzel a Liverpool ezzel megtartotta a harmadik helyét, sőt, a pontokat veszítő Manchester Cityt már hárommal előzi. A Watford maradt a biztonságos középmezőnyben.

A spanyol bajnokságban is játszottak egy meccset még. A Málaga ezen meglepetésre 4-2-re verte a BL-ért hajtó Sevillát, amely most már három pontos hátrányba került a harmadik helyen álló Atlético Madriddal szemben.

Premier League, 35. forduló: Watford-Liverpool 0-1 (0-1). Gól: Can (45.)

La Liga, 35. forduló: Málaga-Sevilla 4-2 (1-1). Gól: Fornals (38.), Ramírez (51.), Llorente (77.), Carlos (89.), ill. Vázquez (30., 57.)

Rovatok