Index Vakbarát Hírportál

Honvéd, vagy Videoton?

2017. május 6., szombat 20:52

A Honvéd a Mezőköves otthonában nyert, a Videoton majdnem hazai pályán győzte le a Haladást a magyar futballbajnokság 30. fordulójában. A két csapat 56 ponttal áll az első két helyen, mivel a Vasas „otthon”, vagyis a Megyeri úton kapott ki a Pakstól, így szinte biztos, hogy e két csapat közül kerül ki a 2017-es magyar futballbajnok.

Videoton FC mindkét félidőben egy gólt lőve legyőzte a vendég Haladást a labdarúgó OTP Bank Ligában a felcsúti Pancho Arénában.

A Honvéd gálázott, 0-1-ról fordított és Lanzafame két góljával nyert Mezőkövesden 5-1-re. A legutóbbi négy bajnoki mérkőzésen nyeretlen és sorozatban harmadszor vesztes hazaiaknál vereséggel mutatkozott be az új vezetőedző, Radványi Miklós.

Menekül a Debrecen, amely emberhátrányban győzte le az Újpestet 1-0-ra. A már kiesett Gyirmót a 93. percben szerzett góllal mentett pontot a Diósgyőr ellen, amely még így is nehéz helyzetben van.

A hátralévő három fordulóban a Honvéd otthon az MTK-val, majd idegenben a Debrecennel játszik. A Videoton megy az Újpesthez és fogadja a Ferencvárost. Aztán a 33. fordulóban Honvéd-Videoton meccs lesz.

Rovatok