Index Vakbarát Hírportál

Vadócz betalált, az utolsó fordulóban előzve bajnok a csapata

2017. május 6., szombat 11:33

Az utolsó fordulóra maradt a bajnoki cím eldöntése a hongkongi első osztályban, ahol Vadócz Krisztián csapata, a Kitchee hátrányból kezdett neki az utolsó meccsnek a listavezető Eastern AA ellen. Vadóczék viszont nem bíztak semmit a véletlenre az idegenbeli meccsen, Sandro góljával a 9. percben vezetést szereztek, a szünetben pedig a hongkongi duplájával már 2-0 volt az előnyük.

A meccset alighanem Vadócz döntötte el a második félidő legelején, amikor egy szöglet után, egy közeli fejessel betalált.

A folytatásban szépített ugyan az Eastern AA, de Sandro mesterhármast jelentű újabb gólja után 4-1-gyel nyert, és bajnok lett a Kitchee.

Huszti is parádés volt

Legalább ilyen jó, ha nem jobb napot fogott ki Huszti Szabolcs a Csangcsun Jatajban: ők a nyolcadik fordulóban a többek között a belga Axel Witsellel felálló Tiencsin Csüancsien ellen játszottak, és nyertek 3-1-re. Husztinak mindhárom gólhoz köze volt, az elsőnél még csak gólpasszt adott, majd egy büntetőből és akcióból is eredményes volt.

A hazaiak egyetlen gólját Witsel lőtte tizenegyesből. Husztiék nyolc kör után ezzel a győzelemmel elmozdultak a kiesőzónából.

Rovatok