Index Vakbarát Hírportál

James búcsút is intett a Realnak, ennyi volt?

2017. május 15., hétfő 09:44

Vasárnap 4-1-re verte a Real Madrid a Sevillát a spanyol bajnokságban, ezzel továbbra is versenyben vannak a bajnoki címért a Barcelonával – ugyanannyi pontjuk van, mint a katalánoknak, ám eggyel kevesebb meccset játszottak náluk eddig.

Ez volt viszont a Real utolsó bajnokija otthon, és nagyon úgy tűnt, hogy a 61. percben lecserélt James Rodríguez nem csak őszig, hanem végleg búcsút intett a madridi közönségnek, legalábbis egy egyszerű cseréhez szokatlanul sokáig tapsolta az őt is állva tapsoló szurkolókat.

James Rodríguez távozása kapcsán leginkább angol klubok ajánlatait emlegetik, múlt héten például azt állították angol lapok, hogy már előszerződést is kötött a Manchester Uniteddel.

A távozása egyáltalán nem lenne meglepő, azok után, hogy a 2014-es világbajnokságon felfedezte a világ, 80 millió euróért igazolt a Monacótól a Real Madridhoz, ám sem Carlo Ancelotti, sem Zinedine Zidane alatt nem tudott bekerülni stabilan a kezdőbe, az pedig végig világos volt a három madridi szezonja alatt, hogy luxus a cserepadon tartani.

Három év alatt 109 meccset kapott a kolumbiai – kezdőként és csereként összesen – a Realban, ezeken 36 gólt szerzett. Idén, három meccsel a szezon vége előtt 20-szor játszott csak kezdőként.

Rovatok