Index Vakbarát Hírportál

Nikolics nem bír leállni Amerikában: újabb dupla

2017. május 18., csütörtök 08:38

A magyar válogatott Nikolics Nemanja ugyanazt folytatja az MLS-ben, amit a Legia Warszawában abbahagyott, ugyanis nagy tempóban kezdte el termelni a gólokat az amerikai bajnokságban: csütörtök hajnalban újabb ismét duplázott, és ezzel már vezeti a góllövőlistát. 

A Chicago Fire támadója a Colorado Rapids elleni bajnokin a tizenötödik percben fejelt a kapuba, ezzel megszerezte a vezetést csapatának. A második félidőben Accam növelte a chicagóiak előnyét, aztán a hetvennegyedik percben jött ismét Nikolics. 

De Leeuw szerzett labdát a félpályánál, végigrobogott a szélen, majd a magyar támadó elé gurította a labdát, aki közelről bevágta, és beállította a 3-0-s végeredményt.

Nikolics hetek óta nagy formában futballozik az MLS-ben: legutóbbi öt mérkőzésén hat gólnál jár, és már egyedül vezeti a góllövőlistát tíz találattal, amit tizenegy mérkőzésen termelt ki.  

A szezon előtt igazolt a lengyel Legia Warszawából Amerikába, a lengyeleknél első szezonjában gólkirály volt, ha ilyen tempóban futballozik tovább, ez az MLS-ben is összejöhet. 

Rovatok