Index Vakbarát Hírportál

A Liverpool letett 75 millió eurót Mbappéért, elhajtották őket

2017. május 19., péntek 15:13

A friss francia bajnok Monaco tényleg azon dolgozik, hogy a következő szezonra is megtartsa tizennyolc éves sztárját, Kylian Mbappét, most éppen egy 75 millió eurós ajánlatot dobtak vissza.

Legalábbis a spanyol Marca úgy értesült, hogy a Liverpool ennyit adott volna a támadóért, de a Monaco nem fogadta el, és 100 millió euró alatt nem is nagyon akarnak szóba állni senkivel. 

A klub korábban azt mondta, mindent meg fognak tenni azért, hogy megtartsák, de ez elsősorban a játékoson múlik majd. Vagyim Vasziljev, az orosz tulaj harcias, meg akarja tartani a húzóembereket. Radamel falcao biztos nem megy sehova, megjárta a ManUnitednél és a Chelsea-nél, Bernardo Silvát sokan vinnék, de ő és Thomas Lehmar sem eladó - állítja. Tiemoue Bakayokót a Chelsea csábítja, és vele kapcsolatban nem is mondott semmit Vasziljev.

Mbappé ebben az idényben robbant be az európai futballba, február óta játszik igazán nagy formában. Az összes sorozatot összevetve

43 tétmérkőzésen szerzett 26 gólt. És adott 14 gólpasszt,

vagyis majdnem minden meccsén hozzátett valami kimutathatót. 18 évesen ilyen statisztikájuk még a legnagyobb mai sztároknak sem volt, a brazil Ronaldóig kellene visszamennünk, azaz úgy 1995-ig, hogy 18 évestől hasonló számokat lássunk. (Ő a PSV-ben 35-öt lőtt ennyi idősen.)

Korábban a Manchester United és a Real Madrid érdeklődéséről is lehetett hallani Mbappé iránt, a sajtó el is adta Madridba, de ez a pletyka gyorsan elhalt. Legalábbis egyelőre.

Rovatok