Index Vakbarát Hírportál

Luxusállatkert lesz a Manchester City játékoskijárójából

2017. június 7., szerda 11:27

A Manchester City tulajdonosai még a télen úgy döntöttek, hogy a két éve felújított Etihad Stadion még mindig nem elég VIP a csapatuk luxusközönsége számára, ezért egy (általuk) bámulatosan innovatívnak tartott átalakítást találtak ki a következő szezonra.

Az elképzelésekből pedig valóság lett, így a jövő idényben a VIP-nél is VIP-íbb City-szurkolók homárba csomagolt egyszarvú bélszínt falatozva figyelhetik majd kedvenceiket, amint az egy irányban átlátszó üveg túloldalán készülődnek a pályára lépésre.

Merthogy a "The Tunnel Club"-nak nevezett fejlesztés keretében az új játékoskijáró egy szuper exkluzív éttermen vezet keresztül, falai pedig olyan üvegből készültek, hogy a vendégek láthatják a játékosokat, de azok őket nem.

A klub tagjai a játékosok látványán és a gourmet ellátáson túl taktikai eligazítást is kapnak az erre szakosodott specialistáktól, a lelátón pedig közvetlenül a kispadok mögött foglalhatnak helyet. Meccs után pedig – szintén üveg mögül – közelről figyelhetik a sajtótájékoztatót. Ja és, oda-vissza limuzinszolgálat is jár a bérlethez, ami a hírek szerint 15 000 fontba (5,3 millió forint) kerül majd.

A Tunnel Club természetesen heves ellenreakciókat váltott ki a City szurkolóközönségéből, ami nem csoda, tényleg elég borzalmasan hangzik ez az egész.

Rovatok