Index Vakbarát Hírportál

Úgy néz ki a lányom, mintha egy barlangban élnénk

2017. június 7., szerda 16:50

A spanyol válogatott támadó alig egy éve igazolt Angliába, de a kaland finoman szólva nem sült el valami jól. Mindent elmond Nolito helyzetéről, hogyha ugyanezt egy magyar játékosról halljuk, egy cseppet sem csodálkoznánk.

Nolito ugyanis, bár ősszel még megkapta a bizalmat Guardiolától, tavaszra kiesett a pikszisből, mindössze négy meccsen lépett pályára, és összesen 39 percet játszott. Emellett a nyelv is megoldhatatlan feladatnak bizonyult számára, saját bevallása szerint egy év alatt nagyjából annyit sikerült megtanulnia angolul, hogy "holnap", "jó reggelt", illetve "jó napot".

Hogy miért alakult így a sorsa, azt maga sem teljesen tudja, de a legvalószínűbb, hogy a híresen borzasztó időjárás tehet az egészről. Mint az közismert, Manchester időjárása a legendásan rossz angliai időjáráshoz képest is botrányos, napot csak mások Facebook-fotóin látnak a helyiek, ellenben minden nap esik.

"A lányom arcának egészen megváltozott a színe, olyan mintha mostanáig egy barlangban élt volna" – panaszolta fényhiányos gyermekével példálózva a spanyol, aki a hírek szerint Sevilla felé veheti az irányt. Már amennyiben az angolok le tudnak mondani a játékáról, meg azokról a tartalmas beszélgetésekről.

Rovatok