Index Vakbarát Hírportál

Conte kitette Costát, kiborult a spanyol

2017. június 8., csütörtök 08:58

Úgy tűnik, Diego Costának eddig tartott az angliai karrierje, miután a brazil születésű, de spanyol válogatott támadó azt nyilatkozta, hogy a Chelsea menedzsere megüzente neki, nem számít rá a jövőben. A 28 éves csatár az idén 35 meccsen 20 gólig jutott a bajnokságot megnyerő londoni csapatban, de nem ez a baj.

„Chelsea-futballista vagyok, de ők nem akarnak többé”, mondta a spanyol-kolumbiai meccs utáni sajtótájékoztatón Costa.

Costa kifejezetten rossznak mondta kapcsolatát az edzővel az idei szezonban, és szégyennek nevezte, hogy Conte sms-ben azt üzente, keressen más csapatot. Az üzenetet továbbküldte a Chlesea klubvezetőinek, hogy döntsék el, mi legyen.

Costa négy éve igazolt az Atletico Madridtól Londonba, és nem kizárt, hogy oda vissza is tér, miután az Atleticónak lejár a büntetése. Az átigazolási szabályok, illetve a fiatalokra vonatkozó megkötések kijátszása miatt a klubot kizárták az átigazolási szezonból.

Ugyanakkor a madridi klub első számú csatára, Antonio Griezmann feltehetően szintén Angliába szerződik a korlátozás lejárta után, így a helyére érkezhetne Costa, ahogy angliai kitérője után annak idején Torres is visszatért nevelőklubjába. De ha nem Madridba vissza, Kína is várja, ahol döbbenetes pénzért szeretnék megszerezni.

Rovatok