Index Vakbarát Hírportál

Cristiano fenomenális, az újságoknak meg ne higgyenek

2017. június 8., csütörtök 13:26

Lionel Messi Melbourne-ben készül az argentin válogatottal a pénteki, Brazília elleni barátságos meccsre, Cristiano Ronaldo Portugáliában edz a válogatottal a jövő szombaton induló Konföderációs Kupára, de egymásról beszélnek, pontosabban Messi Ronaldóról.

Egy kínai tévécsatornának nyilatkozott az argentin, és nem győzte dicsérni kollégáját.

Fenomenális játékos, minőségi futballista, évről évre megmutatja, mire képes. A világ egyik legjobbja, persze ezzel semmi újat nem mondtam, tudja ezt mindenki.

A riporter a különpárbajukról is kérdezte.

Rivalizálás köztünk? A sajtó találmánya, a valósághoz képest felnagyítják a dolgot. Természetes, hogy a legjobbat akarjuk kihozni magunkból, és győzelemre vinni a csapatunkat. Amiket a pályán kívülről kiabálnak ránk, annak nem kell hitelt adni.

Cristiano a Real Madrid újabb BL-győzelmével és a döntőn lőtt két góljával, így a BL-gólkirályi címével már kezében érezheti ötödik Aranylabdáját, év végén behozza Messit: 2008 óta csak ők kapták meg a díjat, tíznél járnak majd ketten, az állás 5-5 lesz.

Messit hosszú ideje húzódó szerződés-hosszabbításáról nem kérdezték a kínaiak, de a katalán sajtó most azt írja, már tényleg nagyon közel van. Három plusz egy évvel hosszabbítanak, azaz 2022-ig. A 30 éves futballista kivásárlási ára 400 millió euró lesz.

Rovatok